Book direkte Mødesteder Log ind
Antal deltagere?
Find lokale

Vilkår og betingelser

Denne webside tilhører BC Hospitality Group A/S (BCHG) og repræsenterer nedenstående forretningsenheder og momsnumre

Momsnr. for Copenhagen Marriott Hotel: DK37939838
Momsnr. for AC Bella Sky Copenhagen: DK37939838
Momsnr. for Crowne Plaza Copenhagen Towers: DK30548043

ANNULLERING OG ÆNDRINGER

Annulleringsvilkårene tilpasses hver enkelt anmodning afhængigt af ankomstdato og gruppens størrelse. Når BCHG har modtaget anmodningen, vender BCHG tilbage inden for 24 timer i løbet af vores åbningstid med annulleringsvilkårene for gruppen. Vores åbningstid er: Man-fre: 08.00 – 17.00.

FORCE MAJEURE

I tilfælde af usædvanlige omstændigheder uden for BCHG’s og kundens kontrol (force majeure) kan reservationsaftalen annulleres uden omkostninger (dette afgøres dog på baggrund af den enkelte sag).

ANSVAR OG FORSIKRING

BCHG er ikke ansvarlig for tab, tyveri eller beskadigelse af ejendele, der tilhører arrangøren eller dennes gæster. Arrangøren er ansvarlig for at underrette sine gæster herom. Det er desuden arrangørens ansvar at være forsikret mod skade på BCHG’s faciliteter/ejendom og transport af materialer til og fra BCHG.

ANNONCERING, PLAKATER OG UDSTILLINGER

Arrangøren skal have skriftlig tilladelse til at bruge BCHG’s navn og varemærke eller andre koncernrelaterede varemærker med henblik på annoncering og opsætning af plakater samt udstillinger.

BETALING

BCHG accepterer følgende kreditkort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og American Express.

Samtlige viste beløb er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms (25 %).

Betalingen sker straks efter reservationen er gennemført, og et depositum overføres til reservationen.

KREDIT- OG DEBETKORTSIKKERHED

Hos BCHG forpligter vi os til at værne om dine personoplysninger. Vores sikre serversoftware (SSL) er industristandarden og blandt de bedste softwareløsninger til at sikre handelstransaktioner. Den krypterer alle dine personoplysninger, herunder betalingskortnummer, navn og adresse, så de ikke kan læses i forbindelse med anvendelsen på internettet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Live chat
Spørg os...