Book direkte Cityguide Om os
Antal deltagere?
Find lokale

Din mødedestination

København er ikke bare et attraktivt turist mål men ligeledes placeret højt på listen over de bedste kongres- og konferencebyer i Europa.

Dette skyldes blandt andet det høje service niveau, den ambitiøse tilgang til bæredygtighed og byens fordelagtige infrastruktur.

 
 

En by i konstant udvikling

København består af forskellige kvarterer med hver sit særpræg og unikke fortælling, og byen er i en rivende udvikling. Blandt andet skyder nye bydele op. Heriblandt Ørestad, hvor du kan opleve moderne og særpræget arkitektur side om side med naturskønne områder. VM Bjerget og 8TALLET af Bjarne Ingels og DR Koncerthuset af Jean Nouvel, er blot et par af de arkitektoniske perler med adresse i Ørestad.

Metroen forbinder Ørestad med Københavns ældste kerne, indre by, hvor du finder de mest berømte seværdigheder der for de fleste kendetegner Danmarks hovedstad – heriblandt selvfølgelig Tivoli, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Rundetårn.

Gode transportmuligheder

Københavnerne er yderst bevidste om miljø og bæredygtighed, hvilket afspejles i bybilledet. Med de relativt korte afstande er København oplagt at opleve på 2 hjul på byens cykelstier, der gør det hurtigt og nemt at komme fra A til B.

Ligger cykelhjelmen derhjemme, kommer man nemt rundt i hovedstaden, til Københavns Lufthavn eller til de omkringliggende byer med offentlig transport.

 
 

Når mødedagen slutter

København er spækket med seværdigheder og aktiviteter, der med fordel kan planlægges i forlængelse med dit møde. Uanset om det er golf, en tur på eller i vandet, kunst, sightseeing eller noget helt andet, der lokker.

Torvehallerne

Københavns madmarked byder på et hav at friske råvarer, delikatesser og nogle af de bedste spisesteder København har at byde på. Med den centrale placering ved Nørreport Station er Torvehallerne et mødested for både Københavnere og pendlere, der vil nyde en forfriskning i Torvehallernes summen, eller købe yndlingsretten med hjem fra en af de mange stader.

 
 

Kastrup Søbad

Prisvindende arkitektur og funktionalitet er kombineret på smukkeste vis i Kastrup Søbad. Søbadet et blevet et samlingspunkt for badeglade gæster, der nyder godt af de mange faciliteter, bl.a. omklædningsrum, handicapvenlige toiletter og udspring fra tre niveauer.

Royal Golf Club

Under 10 minutter fra Københavns centrum ligger Royal Golf Club. Her kan golf-entusiaster af alle niveauer prøve kræfter med den krævende sport i naturskønneomgivelser midt i byen. Banen der er designet af  Ron Kirby er åben hver dag.

 
 

Tivoli

En smuk have, sjove forlystelser, koncerter, forestillinger og et utal af gastronomiske oplevelser – det er det ingen overraskelse at Tivoli er et af landets mest populære turistattraktioner.

Vi bruger cookies for at løfte din brugsoplevelse.
Ok
Live chat
Spørg os...