Book direkte Mødesteder
Antal deltagere?
Find lokale

Copenhagen Meetings

Online mødebookingportal, hvor du kan booke møder på BC Hospitality Group’s mødesteder Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen Marriott og Bella Sky Conference & Event.

Når du booker møder gennem Copenhagen Meetings laver du en direkte reservation af lokalet på det enkelte mødested, og du får bekræftelse med det samme – fuldstændig ligesom når du booker et hotelværelse.

Se mere om vores mødesteder herunder – eller gå til booking.

 
 

Bella Sky Conference & Event (tidligere Comwell Conference Center Copenhagen)

Bella Sky Conference & Event ligger centralt i Ørestad og er integreret med AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Bella Center.

Perfekt beliggenhed midt mellem lufthavn og centrum, egen Metrostation og gode parkeringsforhold, fleksible mødelokaler med det nyeste IT-og AV-udstyr, naturligt lysindfald og moderne indretning i skandinavisk design.

Kontakt
Tlf. 3247 3030 eller meetsales@bchg.dk
www.bellaskyconference.dk

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel ligger helt ned til havnekanalen i hjertet af København og i gåafstand til Københavns hovedbanegård.

De velindrettede mødelokaler inspirerer til kreativitet og samarbejde, har alle naturligt lysindfald, moderne IT-og AV-udstyr samt en fremragende udsigt til havnekanalen eller indre by.

Kontakt
Tlf. 8833 1313 eller micegroup@cphmarriott.dk
www.copenhagenmarriott.dk

 
 

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed. Med adresse midt i Ørestad er hotellet et stenkast fra metroen og omringet af imponerende arkitektur og naturskønne områder.

Mødelokalerne er indrettet med specialfremstillede danske designmøbler, der matcher hotellets grønne profil, har moderne IT-og AV-udstyr, naturligt lysindfald og udsigt over Ørestad og København.

Kontakt
Tlf. 8877 6699 eller meetings@cpcopenhagentowers.com
www.cpcopenhagen.dk

Om Copenhagen Meetings
Copenhagen Meetings er en bookingportal, som er ejet og drevet af BC Hospitality Group A/S (CVR nr 37939838). Copenhagen Meetings fungerer alene som en bookingportal, og enhver indgået aftale vil således juridisk være mellem den enkelte kunde og det valgte venue (hotel eller mødecenter).

BC Hospitality Group A/S ejer Copenhagen Marriott og Bella Sky Conference & Event, og har en managementaftale med Crowne Plaza Copenhagen Towers.

 
Live chat
Spørg os...