Book direkte Cityguide Om os
Antal deltagere?
Find lokale

Copenhagen Meetings

Ny online mødebookingportal drevet af BC Hospitality Group A/S.

Hos Copenhagen Meetings booker du dine møder direkte og med omgående bekræftelse. Du laver altså ikke en forespørgsel, hvor du skal vente på svar – men en direkte reservation af lokalet, så du hurtigt kan komme videre med planlægning eller andre opgaver.

Det er sådan du i mange år har booket dine hotelværelser – og hvad er mere naturligt end at overføre tilsvarende bookingmetode til mødelokaler.

Vi ser frem til at huse dit næste møde.

 

Du kan se mere om vores venues nedenfor.

 

 

 

 
 

Comwell Conference Center Copenhagen

Det unikke konferencecenter Comwell Conference Center Copenhagen ligger centralt i Ørestad og kombinerer nærvær og præcision med fordelagtig beliggenhed og infrastruktur. Alle mødelokaler er fleksible ift. opstilling, har naturligt lysindfald og er indrettet enkelt og lækkert i skandinavisk design.

Lokalerne er desuden udstyret med det nyeste IT-og AV-udstyr, og med mulighed for at benytte appen iButler, så du hurtigt kan kontakte konferenceværten via chatten.

Ved afholdelse af møder og konferencer på Comwell Conference Center Copenhagen, kan der overnattes på AC Hotel Bella Sky Copenhagen, der ligger i direkte forlængelse af konferencecenteret.

Kontakt
Tlf. 3247 3030 eller booking@comwellconferencecopenhagen.dk

Copenhagen Marriott Hotel

5-stjernede Copenhagen Marriott Hotel ligger helt ned til havnekanalen i hjertet af København og er i gåafstand til Københavns hovedbanegård og et væld af shoppingmuligheder, seværdigheder, restauranter og barer. Hotellets velindrettede mødelokaler er nyrenoverede og indrettet med henblik på at inspirere til kreativitet og samarbejde.

Lokalerne har alle naturligt lysindfald, moderne IT-og AV-udstyr samt en fremragende udsigt til havnekanalen eller indre by. Hotellets unikke mødekoncept ’Meetings Imagined’, står klar med et veloplagt team, der med få virkemidler kan gøre dine møder på Copenhagen Marriott  mere effektive og sjovere.

Kontakt
Tlf. 8833 1313 eller micegroup@cphmarriott.dk

 
 

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers i København er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed og bruger ca. 65% mindre energi end tilsvarende hoteller. Med adresse midt i Ørestad er hotellet et stenkast fra metroen og omringet af imponerende arkitektur og naturskønne områder.

Hotellets mødelokaler er alle indrettet enkelt og med specialfremstillede danske designmøbler, der matcher hotellets grønne profil. Mødefaciliteterne inkluderer desuden tekøkken, naturligt lysindfald og nogle er med flot udsigt over Ørestad og København. I forbindelse med møder og konferencer på Crowne Plaza Copenhagen Towers er det naturligvis muligt også at arrangere overnatning.

Kontakt
Tlf. 8877 6699 eller meetings@cpcopenhagentowers.com

Fakta om Copenhagen Meetings
Copenhagen Meetings er en bookingportal, som er ejet og drevet af BC Hospitality Group A/S (CVR nr 37939838). Copenhagen Meetings fungerer alene som en bookingportal, og enhver indgået aftale vil således juridisk være mellem den enkelte kunde og det valgte venue (hotel eller mødecenter).

BC Hospitality Group A/S ejer Copenhagen Marriott og Comwell Conference Center Copenhagen, og har en managementaftale med Crowne Plaza Copenhagen Towers.

 
Vi bruger cookies for at løfte din brugsoplevelse.
Ok
Live chat
Spørg os...